Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Квітень » 27

Відповідно до Положення «Про проведення Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних», затвердженого спільним  наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України та  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.09.2012р. № 1223/1057,  листа Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області від 17.04.2018 № 66/14/4149,  25 квітня 2018 року  об 11.00 у актовій залі  Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький педагогічний державний університет імені Григорія Сковороди» (м. Переяслав-Хмельницький, вул. Сухомлинського, 34) відбувся зональний етап ХХV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Команда юних рятівників Лецьківського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» "Імпульс" стала лауреатом Фестивалю дружин юних пожежників.

У програмі Фестивалю проводилися такі конкурси:

«Візитка»;

«Домашнє завдання»;

«Плакат соціальної реклами».

Конкурс «Візитка» передбачав представлення дружини протягом трьох хвилин у формі візитної картки. Мета представлення - ознайомлення учасників Фестивалю з членами дружини, її діяльністю протягом року щодо навчання однолітків правилам поводження під час виникнення надзвичайних ситуацій та запобігання їм.

Конкурс «Домашнє завдання» передбачав представлення тематичного виступу дружини в довільній формі.

Хочемо подякувати організаторам конкурсу, членам журі, ведучому, присутнім на святі рятівникам за неймовірний позитив та чудово проведений час наших дітей. Також висловлюємо подяку нашим спонсорам - агрофірмі "Саланг-Агро" за придбані футболки для учасників нашої команди.

На сторожі рятівник - кожен день із року в рік!!! ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: Оса | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

Картинки по запросу серце до серця

З 02 по 22 квітня 2018 року проходила ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція зі збору коштів на придбання медичного обладнання для лікування дітей з порушеннями слуху. Традиційно до участі в акції долучилися діти – лідери об’єднаної ради дітей Переяславщини, учнівські та педагогічні колективи  закладів загальної середньої освіти району. В рамках благодійної акції були проведені конкурси малюнків «Квітка надії», «Добре серце», «Казкова країна добра»; виховні години «Подаруй дитині радість», «Рука допомоги», «Поспішай творити добро»; години спілкування «Добро завжди повертається добром», «Душі людської доброта»; уроки етики «Зігріємо теплом своїх сердець»; ігрові програми «Передай добро по колу», «Учити по доброму»; ярмарки солодощів; виготовлені інформаційні плакати-стенди «Почуйте всі», «Ми – пелюсточки однієї квітки». В результаті проведеної акції було зібрано кошти:

Лецьківське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» - 795 грн.,

Улянівське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» - 1500 грн.,

Хоцьківське ЗЗСО – 488 грн.,

які були перераховані на розрахунковий рахунок Всеукраїнського благодійного фонду.

Зокрема, спільнота Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів –ДНЗ» також взяла участь у благодійній акції "Серце до серця". До акції долучились учні та вчителі школи. Це добра традиція, яка вчить молоде покоління бути щедрими і чутливими до суспільних проблем, робити свій посильний внесок у творення загального блага.

В рамках цієї благодійної акції з 02.04.2018 по 22.04.2018 року у Виповзькій школі було заплановано та проведено наступні заходи:

- Оформлення інформаційних стендів,де була розміщена інформація про проходження акції;

- Виховні години «Зігріємо теплом своїх сердець», «Вони такі ж як і ми» (в рамках акції класними керівниками школи були проведені виховні години з метою формування в учнів толерантного ставлення до людей, які мають вади фізичного розвитку); ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: Оса | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

Під таки гаслом пройшов із 17 по 20 квітня у цьому році 14-ий конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз-2018», національна частина в Україні престижного Міжнародного конкурсу Stockholm Junior Water Prize, який щороку проходить у Стокгольмі під патронатом і при особистій участі ЇЇ Високості принцеси Вікторії. Основна мета конкурсу - залучення молоді до вирішення проблем збереження та раціонального використання водних ресурсів.  Основні критерії визначення переможця – самостійність виконання, глибина досліджень і новизна прийнятого технічного рішення. Серед учасників конкурсу були єдині представники Київської області: учні Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ступенів Переяслав-Хмельницького району Надід Юрій та Карпенко Валентин. Кожен з конкурсантів запропонував у представленій на конкурс роботі своє бачення вирішення проблем водних ресурсів в Україні, серед яких було багато оригінальних і інноваційних ідей, що можуть бути використані не тільки в Україні, але й у світі.

 Захист робіт в Києві на теренах КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся в два етапи – серед всіх учасників прискіпливе журі вибрало 10 робіт, які фіналісти захищали повторно крім українською, ще й англійською. Повторний захист цих робіт і визначив переможця. Традиційно конкурс проходив в КПІ ім. Ігоря Сікорського. Оголошення переможців, привітання від партнерів та спонсорів конкурсу пройшли у залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського. В Києві учасники конкурсу мали можливість не тільки познайомитись зі своїми однодумцями з усіх куточків України та захищати свої роботи перед провідними науковцями України, а й бути учасниками цікавої культурної та пізнавальної програми. ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: Оса | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz