Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Квітень » 27 » Зробимо воду чистою разом
08:58
Зробимо воду чистою разом

Під таки гаслом пройшов із 17 по 20 квітня у цьому році 14-ий конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз-2018», національна частина в Україні престижного Міжнародного конкурсу Stockholm Junior Water Prize, який щороку проходить у Стокгольмі під патронатом і при особистій участі ЇЇ Високості принцеси Вікторії. Основна мета конкурсу - залучення молоді до вирішення проблем збереження та раціонального використання водних ресурсів.  Основні критерії визначення переможця – самостійність виконання, глибина досліджень і новизна прийнятого технічного рішення. Серед учасників конкурсу були єдині представники Київської області: учні Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ступенів Переяслав-Хмельницького району Надід Юрій та Карпенко Валентин. Кожен з конкурсантів запропонував у представленій на конкурс роботі своє бачення вирішення проблем водних ресурсів в Україні, серед яких було багато оригінальних і інноваційних ідей, що можуть бути використані не тільки в Україні, але й у світі.

 Захист робіт в Києві на теренах КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся в два етапи – серед всіх учасників прискіпливе журі вибрало 10 робіт, які фіналісти захищали повторно крім українською, ще й англійською. Повторний захист цих робіт і визначив переможця. Традиційно конкурс проходив в КПІ ім. Ігоря Сікорського. Оголошення переможців, привітання від партнерів та спонсорів конкурсу пройшли у залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського. В Києві учасники конкурсу мали можливість не тільки познайомитись зі своїми однодумцями з усіх куточків України та захищати свої роботи перед провідними науковцями України, а й бути учасниками цікавої культурної та пізнавальної програми.

Урочисте вручення головного призу – скляної краплі роботи відомого львівського майстра гутного скла Олеся Дзиндри та нагородження дипломами Гран-прі, ІІ і ІІІ місця конкурсу відбулося  20 квітня в Посольстві Швеції в Україні.

Переглядів: 375 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz