Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Жовтень » 01

 

Участь учнів в науково-дослідницькій роботі Малої Академії наук посідає чільне місце серед ефективних форм науково-дослідницької діяльності, що сприяє розвитку творчого потенціалу учнів, спрямовує зусилля на розвиток дослідницьких здібностей школярів, залучає їх до активної дослідницької роботи.

28 вересня 2018 року в національному технічному університеті «КПІ ім.Ігоря Сікорського» відбулося засідання молодіжної секції ХІХ міжнародної науково-практичної конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у ХХІ столітті», яке було присвячене обговоренню проблем та перспектив розвитку використання відновлюваних джерел енергії.

Учасниками конференції були представники України та сусідньої Польщі. Команда Київської області складалась з 8 учнів, серед яких були п’ять учнів Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Надід Юрій, Порало Ростислав, Доброгорський Олександр, Петренко Михайло та Яричук Анжела з 10 класу. Учні зробили доповіді-презентації своїх науково-дослідницьких проектів на тему енергетики та енергоефективності.Керівником команди юних науковців був вчитель економіки Федоренко Юрій Андрійович. ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Оса | Дата: 01.10.2018 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz