Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Жовтень » 1 » ЮНІ НАУКОВЦІ
18:20
ЮНІ НАУКОВЦІ

 

Участь учнів в науково-дослідницькій роботі Малої Академії наук посідає чільне місце серед ефективних форм науково-дослідницької діяльності, що сприяє розвитку творчого потенціалу учнів, спрямовує зусилля на розвиток дослідницьких здібностей школярів, залучає їх до активної дослідницької роботи.

28 вересня 2018 року в національному технічному університеті «КПІ ім.Ігоря Сікорського» відбулося засідання молодіжної секції ХІХ міжнародної науково-практичної конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у ХХІ столітті», яке було присвячене обговоренню проблем та перспектив розвитку використання відновлюваних джерел енергії.

Учасниками конференції були представники України та сусідньої Польщі. Команда Київської області складалась з 8 учнів, серед яких були п’ять учнів Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Надід Юрій, Порало Ростислав, Доброгорський Олександр, Петренко Михайло та Яричук Анжела з 10 класу. Учні зробили доповіді-презентації своїх науково-дослідницьких проектів на тему енергетики та енергоефективності.Керівником команди юних науковців був вчитель економіки Федоренко Юрій Андрійович.

Для учасників конференції було організовано відвідування  політехнічного музею та екскурсія по факультетах та лабораторіях університету. У фіналі конференції юні науковці були нагороджені персонально: книгою тез конференції та іменним сертифікатом.

Переглядів: 388 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz