Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Жовтень » 06

Свято разом з усіма освітянами Переяславщини розділили люди, яким не байдужа доля освітянської галузі району, які докладають до розвитку освіти багато часу, сил та енергії, люди, підтримка, яких надзвичайно важлива для кожного. Це - голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Клименко, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда,  начальник відділу освіти Переяслав – Хмельницької РДА Таміла Дубина, голова ради профспілки працівників освіти і науки Переяслав-Хмельницького району Надія Каменська.  

У своїх святкових виступах керівники району відзначили, що День працівників освіти - це свято людей найвідповідальнішої і найдохіднішої професії. Педагогічне свято є святом мудрості, доброти і людяності, адже під опіку вчителя довіряються діти, які завдяки нелегкій педагогічній праці стають творцями добробуту рідного краю. Крім того Юрій Клименко та Петро Качкалда всім присутнім у залі побажали здоров’я, професійних успіхів на нелегкій педагогічній ниві, злагоди у сім’ях і матеріального достатку.

Напевне, жодна відзнака не зможе повністю винагородити працівників освіти  за їх клопітку, наполегливу, часто нервову роботу, за безсонні ночі над учнівськими зошитами, за прагнення посіяти добро у дитячих серцях. Тим не менше визнання заслуг та досягнутих успіхів – це завжди приємно.

Тож під гучні оплески преміями за заслуги в галузі освіти від Переяслав –Хмельницької РДА  в розмірі 2000 гривень були нагороджені: Валентина Воронюк - вчитель історії та правознавства Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» та Любов Мельник - заступник директора з навчально-виховної роботи Хоцьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Подякою Міністерства освіти і науки України відзначено вчителя історії та правознавства Виповзького НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Валентину Воронюк, п’ять  педагогів були нагороджені подяками та грамотами  департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.  Десятьом працівникам освіти вручили  подяки та грошові винагороди Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації та Переяслав-Хмельницької районної ради.

50 освітян були нагороджені грамотами відділу освіти. ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Оса | Дата: 06.10.2018 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz