Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Березень » 28

27 березня 2019 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася інструктивно-координаційна зустріч керівників туристсько-краєзнавчого, військово-патріотичного гуртків та відповідальних за участь команд-переможниць шкільних етапів у І (районному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на тему «Технології військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами козацько-лицарської педагогіки». ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Оса | Дата: 28.03.2019 | Коментарі (0)

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 01.03.2019 №61 «Про проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник» 27 березня 2019 року на базі Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» відбувся очний тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

На конкурс було представлено 78 робіт із закладів загальної середньої та позашкільної освіти. На очному турі обласного етапу конкурсу 33 учня представляли свої роботи. Захист дослідницько-експериментальних робіт проводиться у таких номінаціях: «Я і природа», «Охорона здоров’я», «Народознавство та краєзнавство», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ».

Вітаємо переможців – юних дослідників Переяславщини!

І місце

Приходько Єва Олегівна, учениця 5 класу Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ст., тема роботи «Мистецтво соломоплетіння в народних традиціях і звичаях українців (на прикладі робіт майстрів із села Велика Каратуль)», науковий керівник Остапенко Людмила Андріївна, вчитель української мови та літератури

ІІІ місце

Кузьменчук Максим Сергійович, учень 4 класу Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ст., тема роботи «Дослідження біологічних ритмів людини та їх впливу на самопочуття школярів молодшого віку», науковий керівник Романенко Ольга Іванівна, вчитель початкових класів.

Бажаємо подальших звершень на фінальному етапі конкурсу!

 

Осаулова Л.О., методист БДЮТ ... Читати далі »

Переглядів: 326 | Додав: Оса | Дата: 28.03.2019 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz