Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Жовтень » 05

  2 жовтня у Районному будинку культури відбулося свято приурочене до Дня працівників освіти для сіячів розумного,  доброго,  вічного Переяславщини.    

           Найтеплішими словами привітали освітян керманичі  району Андрій Коркач та Петро Качкалда, а опісля  провели нагородження спільними подяками РДА, районної Ради з врученням грошових винагород цілого ряду наших освітян.

Начальник відділу освіти Таміла Дубина також звернулася до освітян з вітальним словом та вручила нагороди від Департаменту освіти і науки Київської КОДА  та найбільшу нагороду року, яку отримала Ющенко Оксана (заступник директора з виховної роботи Циблівської ЗОШ І-ІІІст.),  від Міністерства освіти та науки України.

            Не забули привітати і молодих спеціалістів, які  поповнили ряди педагогів району. До них з напутнім словом звернувся досвідчений педагог, директор з 24-річним стажем, Авраменко Микола. Їм були вручені пам'ятні адреси та подарунки від профспілки. В цей святковий час не залишились поза увагою і ветерани освітянської ниви, вони  також отримали привітання, а ще подарунки, надані також районною організацією профспілки. ... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Оса | Дата: 05.10.2019 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz