Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2019 » Жовтень » 5 » Вітання освітян району з професійним святом
17:20
Вітання освітян району з професійним святом

  2 жовтня у Районному будинку культури відбулося свято приурочене до Дня працівників освіти для сіячів розумного,  доброго,  вічного Переяславщини.    

           Найтеплішими словами привітали освітян керманичі  району Андрій Коркач та Петро Качкалда, а опісля  провели нагородження спільними подяками РДА, районної Ради з врученням грошових винагород цілого ряду наших освітян.

Начальник відділу освіти Таміла Дубина також звернулася до освітян з вітальним словом та вручила нагороди від Департаменту освіти і науки Київської КОДА  та найбільшу нагороду року, яку отримала Ющенко Оксана (заступник директора з виховної роботи Циблівської ЗОШ І-ІІІст.),  від Міністерства освіти та науки України.

            Не забули привітати і молодих спеціалістів, які  поповнили ряди педагогів району. До них з напутнім словом звернувся досвідчений педагог, директор з 24-річним стажем, Авраменко Микола. Їм були вручені пам'ятні адреси та подарунки від профспілки. В цей святковий час не залишились поза увагою і ветерани освітянської ниви, вони  також отримали привітання, а ще подарунки, надані також районною організацією профспілки.

Але не тільки від керівництва на адресу вчителів та всіх працівників освіти цього дня лунало багато красивих привітань, їм також дарували квіти, солодощі,  посмішки,  гарні емоцїі, приємні відчуття народний аматорський джазовий колектив  «Переяславський диксиленд» під керівництвом Анатолія Євсевського, учні закладів освіти, вихованці  Будинку дитячої та юнацької творчості, зокрема вихованці танцювального гуртка «Реверанс (керівник Владислава Девко), гуртка спортивного-бального танцю  «Денс-лайф» (керівник Олександр Яночок), вокального гуртка (керівник Людмила Погребна), гуртка хорового співу (керівник Ігор Шарій), ансамблю «Квінта» учнів Циблівської  ЗОШ І-ІІІ (керівник Ніна Дідичук), танцювальний колектив учнів Гланишівського НВО, та районна організація профспілки. На завершення свята голова ради профспілки працівників освіти і науки Переяслав-Хмельницького району Надія Каменська також привітала освітян зі святом та запросила до перегляду  концерту народного фольклорного колективу «Помокляночка» БК с. Помоклі (керівник Наталія Ходан) та народного дівочого тріо «Лілея» БК с.Помоклі.  Всі  отримали незабутні враження від такого подарунка профспілки.

            Нехай освітянська нива поповнюється новими вагомими здобутками, а всі починання стають успішними в ім’я процвітання і величі рідної Київщини. 

 

Л.Науменко, заступник директора БДЮТ

Переглядів: 279 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz