Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Травень » 31 » Районні змагання «Сокіл» («Джура»)
16:32
Районні змагання «Сокіл» («Джура»)

В рамках фестивалю “Яскрава палітра Переяславщини”, який відбувся 29 травня в  дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Джерело надії”, що розташований на колишній турбазі “Переяслав” урочисто відкрили районні змагання “Сокіл-Джура”.

13 роїв сільських шкіл вирішили визначити, яка із них найспритніша, найсильніша та найдружніша. Кожен рій налічував по 7 учасників. Для перемоги вони мали за два дні пройти випробування на 9 етапах.

Першого дня рої змагались у “Впоряді”, силовій підготовці, визначили переможця в творчо-мистецькому конкурсі “Ватра” та у добрих справах роїв.

Дехто із учасників не міг і підтягнутись, а Руслан Тухлий 10 разів виконав “вихід силою”

У змаганні “Впоряд” рої мали продемонструвати своє уміння ходити гуртом, виконувати по команді повороти, шикуватись в шеренгу та колону по двоє, і проходження стройовим кроком із піснею. На думку суддів найкраще із завданням впорався рій із Хоцьок.

Найвищі результати на перекладині продемонстрували юнаки із Великокаратульської школи. Юрій Остапенко та Сергій Антонов підтягнулись по 19 раз, тож в сумі їх результат став найкращим 38 підтягувань. Найбільше, 24 рази підтягнувся Руслан Тухлий із Улянівки, але його “підвів” товариш по команді Андрій Дем’яненко, якому судді зарахували лише 12 підтягувань. Тож в сумі ці хлопці набрали на два підтягування менше ніж переможці. Звичайно, суддів вразило уміння Руслана Тухлого робити “вихід силою на дві руки” на перекладині. Хлопець зробив цю вправу 10 раз, але це не входило до програми змагань. Тож юнак заслужив лише аплодисменти від численних глядачів.

Яна Марченко із Улянівки підняла тулуб 34 рази за 30 секунд

Дівчата змагались у підніманні тулубу з положення лежачи в положення сід. Тут найкраще виступили дівчата із рою Полого-Вергунівської школи.

 Увечері біля вогнища визначили, що найкраще до творчо-мистецького конкурсу “Ватра” підготувались вихованці із Ташані. А в конкурсі “Добре діло” судді віддали перемогу рою із Хоцьок. Цей рій також найкраще виступив у стрільбі з пневматичної гвинтівки та у конкурсі рятівник.

Доки рої змагались, кухарі польової кухні Центру зв’язку ДСНС Сергій Чичикало та Ярослав Пільх готували козацькі страви.

За підсумками дводенних змагань рій із ЗОШ І-ІІІ ступенів села Велика Каратуль набрав найбільшу кількість балів і буде представляти Переяслав-Хмельницький район на обласних змаганнях “Сокіл-Джура”, які відбудуться з 18 по 20 червня у Володарці.

А фінал Всеукраїнських змагань із 2 по 15 липня прийматиме Переяслав.

 

Переглядів: 363 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz