Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2018 » Травень » 31 » «Таланти твої, Київщино!»
15:29
«Таланти твої, Київщино!»

30 травня в мальовничому куточку міста Бровари, парку культури та відпочинку «Перемога», відбулося  масштабне та величне свято вшанування обдарованих дітей – фестиваль «Таланти твої, Київщино!», організований департаментом освіти і науки Київської державної обласної адміністрації та Броварською міською радою. Члени делегації Переяслав-Хмельницького району, яку очолила начальник відділу освіти Таміла Дубина, теж мали честь долучитися до проведення такого заходу.

  Радість, захоплення та піднесення витіснили з дитячих та сердець дорослих, які були учасниками чи просто глядачами цього заходу, всі інші почуття. Це щастя, коли твій талант помічають і підтримують. Десятки дітей були відзначені нагородами департаменту за перемогу в конкурсах, змаганнях, які відбувалися протягом року.

             В цей день учасники концерту, який проходив і на головній, і на малій сцені в парку, ще раз показали себе справжніми переможцями, ще раз доказали, що вони – кращі своєю грою, завзятістю та артистизмом.

            На цьому дійстві було все: чаруючий спів юних вокалістів,    ліричні танці та колоритні  фольклорні обряди, захоплюючі циркові номери та виступи тендітних гімнасток,  юних барабанщиць, презентація єдиноборств на татамі, боротьба в ринзі, працювала дитяча телестудія.

            В затінку під деревами проходили майстер-класи найрізноманітніших напрямків. Кожен, від великого до малого, міг знайти заняття по душі. Це і соломоплетіння і  виготовлення зі стрічок патріотичних браслетів, гончарство, бісероплетіння,  оригамі,  сервірування столу, виготовлення суші, в’язання, вишивка стрічками та багато інших. Від нашого району керівники гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості (директор Красюк Т.В.) показували майстер-класи з декоративного розпису гіпсових тарілочок (Дідичук Н.І.), малювання кавовою гущею (Солодуха Я.Т.), виготовлення оберегів зі шпагату (Порало Л.В.), виготовлення квітів із цукерок (Авраменко Т.В.). Діти взяли для себе не тільки уміння щось виготовляти, а й прекрасні сувеніри на згадку про таке чудове свято.

            Для дітей-лідерів, членів обласної ради дітей Київщини, куди входить і учениця нашого району Ярослава Волошина (Лецьківське НВО «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ»), була проведена інтерактивна гра-квест.

            Переконана, що цього дня всі дійсно багатогранно талановиті діти, кожен з яких, дякуючи своїй активній позиції, зможе проявити свій талант, підняти його до нових життєвих висот, отримали задоволення не тільки від нагород, а й велике моральне – від   визнання їхніх досягнень, відчуття своєї значущості та підтримки.

            Та, мабуть, найцінніше, що приніс учасникам фестиваль – це нові грані спілкування з друзями  та велике емоційне піднесення.

Хочеться подякувати організаторам фестивалю за надану нам можливість вкотре долучитися до прекрасного.

           

Заступник директора БДЮТ  Людмила Науменко.

Переглядів: 309 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz