Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 25 » Всеукраїнська наукова конференція з енергоефективності.
19:24
Всеукраїнська наукова конференція з енергоефективності.

Останні століття в розвитку людства цілком можна вважати періодом розвитку науки. Будь-якій державі потрібні творчі особистості, які здатні забезпечити розвиток цивілізації, адже без таких особистостей, без науки в цілому цивілізація просто загине. Тому пошук, розвиток і підтримка інтелектуалів повинні бути стратегічним завданням державної політики.

         Креативно мисляча молодь здатна творити нове обличчя України. В авангарді підтримки обдарованої молоді завжди була і Переяславщина.

         З 7 по 9 грудня 2016 року в Пущі-Водиці під Києвом  під патронатом Національного центру «Мала Академія Наук України» відбулась Всеукраїнська наукова конференція учнів-членів МАН з енергоефективності, на яку приїхали команди учнів-членів МАН з усіх областей України. В команді від Київської області з 5 учнів – двоє були з Переяслав-Хмельницького району. Це Самійленко Анна та Бугай Неля  - учениці 10 класу  Великокаратульської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вони виступили з доповідями та презентаціями на теми екологічно безпечних енергозберігаючих технологій для сучасного українського суспільства.  Питанням розвитку енергетики в Україні завжди надавалось першочергове значення, бо це не тільки основна проблема, а й важливий соціально-політичний аспект сучасного світу.

         Бугай Неля доповідала про перспективу використання пелет як можливість поєднання ефективності, екології та енергозбереження. Аня Самійленко обґрунтувала та довела своєю презентацією  негативний вплив автомобільного транспорту на баланс екологічної рівноваги в довкіллі.

         Доповіді були заслухані  ведучими спеціалістами в галузі енергетики та науковими працівниками КПІ імені Ігоря Сікорського.  По закінченню триденної конференції учасники були запрошені в інститут енергозбереження та енергоменеджменту КПІ імені І.Сікорського, де відвідали наукові лабораторії та музей. На урочистому зібранні учасників найкращі доповіді були відзначені нагородами та іменними сертифікатами учасників. Виступи учасників конференції були надруковані в збірці тез доповідей.

Переглядів: 380 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz