Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

 
 

 

 
 

 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 29 » ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ РАЗОМ!
15:48
ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ РАЗОМ!

Чисте довкілля є дуже важливим для комфортного життя. Ми об’єднали велику кількість активних і екосвідомих людей, щоб разом зробити нашу домівку, Україну, чистою, охайною та комфортною для всіх громадян!

В рамках проектів, направлених на ековиховання українців, благоустрій міст та сіл, роздільний збір сміття та його подальшу переробку, в березні – квітні 2017 року було проведено низку заходів у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району: приведено в належний санітарний стан територію навчальних закладів, проведено благоустрій пам’ятників загиблим воїнам, братських могил, пам’ятних знаків, об’єктів, занесених до Державного реєстру пам’яток історії та культури, створено нові насадження дерев, клумби, газони, посаджено лісові культури, надано допомогу з благоустрою людям похилого віку, сім’ям учасників АТО, учасникам ВВв, вчителям-пенсіонерам, проведено круглі столи та бесіди щодо охорони навколишнього середовища.

Проведено конкурс стінгазет «Екологія починається з мене!» у чотирьох номінаціях: «Екологія рідного краю»; «Збережемо наше село від сміття!», «Водні ресурси рідного краю, як їх вберегти від людського впливу», «Ліси рідного краю, як зберегти домівку для тварин та рослин».

Проведено конкурс відеопроектів серед учнівської молоді та органів учнівського самоврядування, організовано виставки дитячих робіт та конкурси малюнків.

Долучилися до Всеукраїнського флешмобу з прибиранням та роздільним сортуванням відходів і здачею його в найближчий відповідний пункт приймання вторинної сировини, а також благоустрою зелених зон і місць громадського відпочинку, долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Посади своє дерево».

Загалом в акції взяли участь більше 2000 дітей та молоді Переяслав-Хмельницького району.
 

26 квітня 2017 року за участі першого заступника голови райдержадміністрації Юрія Бобровніка та заступника голови адміністрації Любові Онопрієнко, було проведено оцінювання конкурсних робіт відеороликів та стінгазет. За рішенням журі визнано переможцем конкурсу відео проектів серед учнівської молоді та органів самоврядування відеоролик «Ми самі створюємо свій світ» ОНЗ  Студениківська ЗОШ І-ІІІ ступенів https://yadi.sk/i/n6V6LmXH3HKjZV  та лауреатами конкурсу - відеоролики «Школярі – майстри добрих справ» Дівичківського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» та «Зробимо Україну чистою разом!» Циблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Визнано переможцями районного конкурсу стінгазет «Екологія починається з мене!» наступні роботи:
 

Номінація

Назва роботи

Заклад, клас, керівник

Екологія рідного краю

Збережемо природу рідного краю

Соснівське НВО «ЗОШ І-ІІІст. – ДНЗ», 7 клас

Збережемо наше село від сміття

Зелена планета

Ташанське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», 8 клас, Куліш М.П.

Водні ресурси рідного краю, як їх зберегти від людського впливу

Дослідження якості питної води на території села Пологи-Вергуни та її впливу на організм людини

Полого-Вергунівське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», 5, 9, 11 клас, гурток БДЮТ «Бісерне диво», керівники: Зима О.В., Охремчук О.Г., Авраменко Т.В.

Ліси рідного краю, як зберегти домівку для тварин та рослин

Ліси рідного краю, як зберегти домівку для тварин та рослин

Дівичківське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», 5 клас, Морозовська С.В.

 

Переможці будуть відзначені грамотами та подарунками 28 квітня 2017 року в урочищі «Куряче горло» під час районного флешмобу з благоустрою місць відпочинку.

Дякуємо всім за активну участь!

Ми хочемо жити в чистій країні! І докладаємо до цього багато зусиль. Просимо й Вас долучитися до добрих справ!

Переглядів: 364 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Осаулов Руслан © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz